Kanapévásárlás

Termékkínálat:

 

A honlapon megtalálható termékkínálat tartalmazza az üzletünkben megvásárolható, illetve megrendelhető kanapéágyak és többfunkciós kárpitos bútorok választékát. Az üzletünkben megtekinthető és kipróbálható termékválaszték eltérhet ettől.

Javaslat: mielőtt meglátogat érdeklődjön a kiválasztott termékről! Van e raktáron/ kipróbálható-e, milyen színben/ összeállításban van kiállítva?

 

Vásárlás / Megrendelés határidők:

 

A termékeink egy része raktárról azonnal megvásárolható vagy elem és szövetminta alapján munkatársaink segítségével megrendelhető. Gyártási idő: átlagosan 2-6 hét, speciális egyedi igények esetén 6-12 hét.

Javaslat: megrendelés előtt érdeklődjön a várható szállítási időről

Vásárlás / megrendelés feltételek:

 

Weboldalunk termékeink bemutatására szolgál, vásárlási szándékával keressen fel minket üzletünkben.

 

Fényképek:

Az egyes termékek bemutatására szolgáló fényképeken látható színek, árnyalatok arányok a fényviszonyoknak, monitor beállításoknak megfelelően a valóstól eltérhetnek. Kérjük a megfelelő szövet kiválasztása, valamint az egyes termékekhez tartozó kiegészítők, tartozékok ügyében forduljon munkatársainkhoz.

Árak:

A termékek árát több tényező is befolyásolhatja /szövet minősége, belső szerkezet, összeállítás stb/ A feltüntetett árak a leírásban szereplő termék egyedre vonatkoznak, és tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát fenntartjuk, a honlapon feltüntetett termékek és árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.

Felelősség:

 

Célunk a pontos naprakész tájékoztatás, a képleírásokban, termékleírásokban, árakban, méretekben, előfordulhatnak hibák ezért elnézésüket kérjük. A hibákból származó károkért felelősséget nem vállalunk. Pontos árakért és termékadatokért forduljon munkatársainkhoz.

Hibák:

 

Az oldalunkat napi szinten karbantartjuk, fejlesztjük, amennyiben ön mégis hibát talált, akár a működésben, akár a termékekkel kapcsolatos információkban kérjük az alábbi email címen jelezze: info@kanapeagy.hu

Aktualitás:

 

A honlapon feltüntetett adatok változtatásának jogát fenntartjuk. A méretek, árak szövet és elemválaszték változhat. Lapunk folyamatos, napi karbantartással üzemel ezért előfordulhat, hogy a látható információk, árak, képek folyamatosan, napon belül akár többször is változnak. Megértésüket köszönjük.

Érdeklődés:

 

Kérdése van? Munkatársaink nyitva tartási időben az elérhetőségeink menüben található telefonszámainkon szivesen válaszolnak a kérdéseire. Amennyiben pontosabb alaposabb választ szeretne kérjük írjon e-mailt az info@kanapeagy.hu címre. Az e-maileket mukanapokon 24 órán belül megválaszoljuk. Adatait beleértve e-mail címét bizalmasan kezeljük, 3.fél számára nem adjuk ki.

Kipróbálás:

 

Kérjük vásárlás előtt feltétlenül próbálja ki a kiválasztott terméket. A eltérő komfortérzetből fakadó problémák nem minősülnek garanciális problémának. Az ebből fakadó kellemetlenségekért felelősséget nem vállalunk.