Szállítás

 

Országos házhoz szállítás 0 Ft-tól!

 

Bizonyos termékeket ingyen szállítunk, minden mást kedvezményesen, az ingyenes kiszállítású termékeket a szállítás ikonnal jelöltük.


Tisztelt Látogatónk!

Az üzletünkben megvásárolt termékeket Magyarország területén az alábbi feltételek alapján tudjuk házhoz szállítani. Fuvar módok:

  1. Kedvezményes szállítás
  2. Egyedi házhoz szállítás (Ez utóbbi funkciót leterheltségünkből adódóan szüneteltetjük!)

1. Kedvezményes szállítás:

Gyűjtőfuvar segítségével, rövid határidővel az ország bármely területére kedvezményesen eljuttatjuk a megvásárolt bútort. A házhoz szállítást az üzlet szerződött partnerei végzik, cégünk a szolgáltatást közvetíti, az ügyintézést végzi. Rakodás: A leszállított bútor lerakásában a teherautó sofőrje segít, de az árut a vásárló helyezi el a végleges helyén és az esetleges összeszerelési munkálatokat is a vásárló végzi. Szállítási idő: A termék fuvarcégnek történő átadásától számított 1 héten belül esedékes a házhoz szállítás, egy napközbeni előre egyeztetett időpontban.

Szállítási díjak

A szállítási díj fizetése az áru kifizetésével együtt, azzal azonos módon történik.

A szállítási díj minden esetben a rendelés végösszegének a 10%-a, de minimum 5000 Ft.

2. Egyedi szállítás: (Szüntetltetett szolgáltatásunk.)

Egyedi szállítás minden esetben személyes vagy telefonos egyeztetést igényel. A szállítási feltételek a megrendelt áru paramétereitől és az igénybe vehető szolgáltatástól függ. A feltételekről és árakról érdeklődjön munkatársainktól az üzlet elérhetőségein, melyet megtalál az elérhetőségeink menüpontban. Mitől lesz egyedi a szállítás? Minden olyan szállítás egyedi szállításnak minősül, amely speciális ügyintézést igényel. Például az alábbi esetekben:

  • Sok termék vásárlása esetén
  • Sürgős szállítási igény esetén
  • Adott időpontra vonatkozó fuvar esetén